perjantai 2. joulukuuta 2011

новый взгляд= Uusi ulkoasu.

HELLOU..? Mä pistin vähän ulkoasua uusiks päivällä, ja ihan hyvä siintä tulikin:D Ja nyt voi kommata nimettömänäkin,joten laittakaa kommentteja pliiiis...Niin ja sitten tänään on vielä luvassa semmone kokeilu luonteinen kisa. ELI= Se joka keksii parhaan selityksen mitä tää kuva esittää,saa multa palkinnoks 500 pandakolikkoo jotka maksan sitten vaikka kivi-paperi-sakset pelissä..Ois kiva jos ees muutamat osallistus,koska tää on mun ensimmäinen tommone "kisa" jonka pistän blogiin...Ja osallistumisaikaa on sunnuntaihin asti,ja mä maanantaina sitten laitan tänne kuka keksi parhaimman selityksen,jos siihen kisaan nyt osallistus vaan pandoja tarpeeks:) Ja huumoria saa tietty niissä vastauksissa olla,sitähän elämässä eniten kaivataan näinä synkkinä aikoina..xD Mutta siis keksikää hyvä selitys mitä tuo ylläoleva kuva esittää,ja pistäkää vastaus kommenteissa tulemaan,niin mä katon ne sunnuntai iltana läpi,ja valitsen parhaan. TERVEISIN: JEPSULI:)
PS: Se kuva on ehkä vähän vaikea selitteinen,mutta vinkkinä sanon, että siihen voi esim liittyä rakkaus ja kuolema..

4 kommenttia:

  1. Jepsuuu...
    Vastasin kommaas mun blogissa...

    VastaaPoista
  2. Ja niin...tuo kuva symboloi selvästi(?) sitä, kuinka rakkaus on tappavaa ja vaarallista, ehkäpä jopa myrkyllistä. Tuota kuvaa voisi käyttää nuorten päihdevalistuksessa, omalla tavallaan rakkaususkin on huume XD
    Vanilla

    VastaaPoista
  3. Eikös tuo oo tappavaa rakkautta? Kun aina kaikki ei mene putkeen..., tarkotan kuitenkin eri asiaa kuin Vanilla13 selitti.

    VastaaPoista
  4. ofc. Aika masentavaa että max ja ella vähentää postausta, ja uusia blogejakin lisätään harvoin.. Ja sit sain anssilta palautetta, ja se on nyt varmaa että se on syyllinen kulttisvaatteiden lähtöön.

    VastaaPoista

Kiitos jos kommentoit,rakentava kritiikkikin on tervetullutta:)