maanantai 28. marraskuuta 2011

Tökeröä...

Siis jos pitää väkipakolla kiusata muita,niin miks pitää olla vielä niin huolimaton..? Mä oon nimittäin kolme kuukautta seuraillu mun kaverin kans miten paljon panfus kiusataan ja syrjitään,ja tulos on että LIIAN PALJON. Ja ne  tavat miten sitä asiaa ilmaistaan,ovat olleet ihan pöyristyttäviä.Ensinnäkin:Joitain pandoja on pilkattu muitten blogien kuvakaappauksissa ja kommenteissa. Ja se ei ole tässä se ongelman ydin,vaan SE että ne kiusaajat on vaan vailla huomiota,ja joitten tosiaan pitää mennä niin syvälle että pitää tulla ihan nettiin muita kiusaamaan päästäkseen  mielensä päähän. Joten jos teitä kiusataan panfus,blogeissa,tai ihan missä vaan,älkää ottako minkäänlaista kantaa niihin kiusaajiin ja niitten tekemisiin,koska ne ovat ainoastaan huomiota vailla olevia ihmisiä joilla usein elämä on menny jo alusta päin honkia.
Joten olkaa viisaampia kuin ne kiusaajat,ja voittakaa pelkonne,koska SE on ainoa keino pystyä auttamaan itseään ja unohtamaan ne  kirotut kiusaajat,joitten elämänsisältö tosiaan on huomion hakeminen väärällä tavalla. Ja tää postaus on tehty sitä varten,että kaikki TODELLA tajuaa,miten paljon se muitten ehkä leikkimielinenkin kiusaaminen aiheuttaa pahaa,ja millä sen saa päättymään...Kokemuksesta voi sanoa että mistään aikuiselle kertomisesta ei ole yhtään mitään hyötyä,päin vastoin kaikki menee kolme kertaa huonommin sen jälkeen kun ne alkaa sössätä. Joten ota lusikka omaan kauniiseen käteesi,ja hoitele itse ne kaksisuuntaisenmielialahäiriön omaavat kiusaajat. Ihan oikeesti,sitä ei tarvi kestää. Ja jotkut varmaa ajattelee tästäki että taas tääl joku jauhaa jotai turhanpäivästä,mutta se joka niin ajattelee onkin just se kiusaaja. Mä voin myöntää itekkin joskus toimineeni väärin,mutta silti mä olen muuttanu tapani,joten olisko aika muittenkin vähän aikuistua ja sivistyä,ja lopettaa muitten syrjiminen ja kiusaaminen,koska kaikki ovat TASAN saman arvoisia,ja koska se kiusaaminen vaan osoittaa niin suurta kypsymättömyyttä! Miettikääs tätä kaikkea ihan rauhassa OMALLA kohdallanne. T:Jepsuli

1 kommentti:

  1. Pieni Jepsuni <3
    Mie se tässä lähinnä itken ku luen sun kommias ;) Ja totta kai autan xD Sanoisin, että jätä, ja ota järki käteen (joka tosin voi olla hankalaa:).
    Ihunaa löytää maailmasta joku, joka ymmärtää... ja voimia Limpparilleeeeee!!!<3(hieno peitenimi) Näen valon kyllä vielä joskus, vaikka makaan tällä pimeydessä jonkun mönjän keskellä vielä xD Sie oot niin paras ystävä<3333333 Ja se tosiaan helpottaa, kun ikuinen huuto loppuu...mut sit alkaa tää ihmerumba, uudet miehet sun muut. Vähän raastavaahan se on :) Mutta onneksi sie oot siellä jossain, ja Coldplayn vanhempi tuotanto on aina saatavilla...ja kyllä, olen Coldplayeri xD Noi sun kommas saa jaksamaan, kiitooooooosssss!!!!
    Ja kiusaajat ovat säälittäviä, elämän suuri tosiasia.

    Rebevanillaaaaa :)

    VastaaPoista

Kiitos jos kommentoit,rakentava kritiikkikin on tervetullutta:)