torstai 5. tammikuuta 2012

Nothing...

Hyvä on, Lauantaina loppaan.....Ja sori sori sori sori sori sori jos jotakin haittaa kun vasta sillon....Koska mä olen nähny käytäväni päässä jo hieman valoa, joten enää mikään ei olisi mahdotonta...mitä vaan voi tapahtua lauantaihin mennessä,ja sillon teenkin postauksen,jossa kerron LOPULLISEN päätökseni,joka on ja pysyy,ikuisesti.
Näillä sanoilla,näillä tunnelmilla:

-Jepsuli-

6 kommenttia:

  1. Sä et saa lopata! Mitä valoo sä oot nähny ja minkä ihmeen käytävän päässä??? en tajuu...
    Mä voin auttaa sua tekemään lopullisen päätöksen ja mun ehdotukseni on tämä: Et loppaa!
    Mutta tuskin mua kuuntelet koska taidat olla mulle vihanen:C Nähään toivotavasti viä ennen lauantaita.... ET LOPPAA!!!!!!!!!!!!!!!
    eieieeieieieeeieieieieieieieieieieieieeieieieieieieieieieieieieiieieieieieieieieieeieieieieieeieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieiieieeieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieiieieieieieieieieieieiiieieiieieeieieieieieieieieieieieieieieieieieeieieieieieieieiieieieieieieieieieeieieieieieieiieieieieieieieieieeieieieieieieieieeiieieieieieieieieieieieieieieieieieiieieieieieiei

    T. Lili17

    VastaaPoista
  2. lili,elämän käytävä,elämän valo;) ja tuun perjantaina,oon kuudelta illalla.ja sit aamulla klo 11-13... Halataan kun tavataan Lilitzu<3333 ja kyllä mä pidän sen yhden lupaukseni.

    VastaaPoista
  3. Yhden lupaukses? ai sen ettet loppaa ainakaa kuukautee? vai sen ettet loppaa ennen maaliskuuta? minkä niistä lupauksista mitä oot tehny? nähään joskus C:

    T.Lilitzu XD

    VastaaPoista
  4. en tiedä itekkään.... Mutta muista että tuun aina kun pyydät.... <3333

    VastaaPoista
  5. Eeeeeeeeeeeeeeeeei, tää ei voi olla mahollista! Jepsu, rakas ysäväin mie kuolen jo NYT! Ja totta on, oon kuollut jo monta kertaa mut aina muutama ihana ihminen pelastaa sen ja yks niist oot SIE! Mie tuun niin kaipaamaan sinua ja sun ihanii sanoi ja lauseita ja kaikkee!! Lauantaina jo? Ei, ei, ei, ei,ei, ei, ei no TÄÄ ON ELÄMÄÄ JA MIE SANON TÄN vaik en tykkääkkään tästä mut kuiteskin "Elämä on ja jatkuu yhä kunnes kuolema tulee vastaan"

    -Kaipaillen sua Pinsku <3 Jos mua ees on olemmass enää!

    VastaaPoista
  6. Nyt on lauantai... Ootko päättäny? Älä loppaa!!!
    eieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieiei

    VastaaPoista

Kiitos jos kommentoit,rakentava kritiikkikin on tervetullutta:)